woensdag 6 augustus 2008

Quiltmutsen

Om de week hebben wij, de Quiltmutsen, op dinsdagavond Bee. Iedere keer bij iemand anders thuis. De beurt was nu aan Miny. Wij hebben heerlijk onder het afdak buiten gezeten en onze wederzijdse werkstukken bewonderd. Gepraat over de vakantie en over wat er komend seizoen op het programma staat. Wij gaan in ieder geval naar Quiltpalace in Staphorst op 30 augustus en misschien naar Raalte, Museumboererij Strunk waar Coby Brinkhuis en haar groep een tentoonstelling hebben. En natuurlijk de Algemene Tentoonstelling van het Quiltersgilde in Arnhem. 25e editie, dus jubileum. Ik heb daarvoor een quilt ingestuurd en vind het erg leuk dat die daar ook inderdaad mag "hangen".

Als Quiltmutsen zijn wij twee jaar geleden aan een project begonnen. Wij mochten elk twee blokken leveren voor dit project. De enige voorwaarden waren, het blok moest 24 x 24 cm zijn en er mochten niet twee blokken met dezelfde techniek ingeleverd worden. Miny is de eerste van de groep die hem afheeft, zie hier dit geweldige resultaat:

In het Crazy blok heeft Miny onze namen met de door ons geleverde blokken vermeld, heel goed idee!Nu kan de rest niet meer achterblijven! Kom op Quiltmutsen, voor het eind van het jaar allemaal klaar!

4 opmerkingen:

Wannabook zei

Wat maak je toch mooie dingen, Quiltmuts! En ook zo met elkaar bezig zijn is natuurlijk heel erg leuk.
Voor mij blijft het bij kijken en er zo van genieten. Volgende maand starten mijn boekenclubs weer, en ook dat is met elkaar bezig zijn.
Succes met je quilt in Arnhem!

Anoniem zei

Hoi Anky wat leuk om de quilt zo op de foto te zien, vooral als je het vergroot, grappig.

Groeten Miny

Anoniem zei

Ha Anki.

Wat ben je weer crea, hartstikke leuk.

Groetjes Annemieke.

Anoniem zei

Hai Anki leuk om zo de eerste foto te zien, waarmee we bezig zijn.

corrie