maandag 11 augustus 2008

Dagje delen

Vanmorgen kwam mijn collega Willie binnen met een fantastische shawl om, kijk maar:Op haar weblog Wannabook vertelt ze hoe ze aan die shawl gekomen is, een mooi verhaal over delen, troost en afstanden, die geen afstanden meer zijn. Web 2.0 lang voordat het bestond!

Zo wil ik jullie ook weer laten delen in mijn vorderingen op het terrein van Quilten Speciaal. En dan bedoel ik dit keer weer het shibori verven. Niet mijn ding zei ik toch, een paar dagen geleden hé? Nou ik weet niet wat het is, maar het intrigeert me toch wel, ik wil het ook zelf kunnen, weten waar ik over praat. Dus ik heb een potje Simplicol verf gekocht bij de drogist en ben maar eens aan het experimenteren geslagen. Zie hier de resultaten:Ik heb vandaag nog een klein pakje paarse verf gehaald.....................

4 opmerkingen:

Wannabook zei

Nou Quiltmuts, het lijkt me ontzettend leuk om van die mooie stofjes te maken. En dan straks in een quilt verwerken? Of heb je er andere ideeën voor?

Leuk toch, dat delen allemaal...

Margeeth zei

Mooie lapjes geworden. En wat een leuk gepaperpieced quiltje van een poes heb je rechtsboven staan.

Quiltmuts zei

Hoi Margeeth, dank voor je reactie. Het quiltje van onze Derk is echter geen paperpieced quilt, maar een probeersel volgens de methode van Ruth MacDowell. Heb er nog één volgens deze methode in optie (van een foto van mijn dochter), maar ik vind het toch een niet zo gemakkelijke methode en dus ligt 'ie er nog.

Mary zei

kom nu eindelijke bij je langs ... maar wat leuk je slideshow van al je shibori !!! en idd op Youtube is ook een heleboel te vinden !!
en dus toch enthousiast??