woensdag 19 maart 2008

Woensdag 19 maart: links

Zo, driemaal is scheepsrecht. Ik weet nu hoe een link in de tekst verwerkt moet worden, dus daar gaan we: eerste link:http://www.quiltersgilde.nl Spreekt eigenlijk voor zichzelf, is een goede informatie site voor quilters. Het quiltersgilde bestaat dit jaar 25 jaar en dat is ook een feestjaar voor de leden. Afgezien van mooie kwartaalmagazines, krijgen wij ook cadeautjes: kalender, schaartje, extra bladzijdes in ons magazine, en nog veel meer. Wij zijn nog maar aan het begin van het jaar. Het Quiltersgilde heeft in samenwerking met SBA een cursus opgezet voor gevorderde quilters, die zich nog verder willen scholen: Quilten Speciaal. Voor mij begint die cursus op 19 april.
Volgende link: http://www.ZINiN.com de link naar het Huis voor Cultuur en Bestuur, ons nieuwe culturele "centrum" in Nijverdal. De bibliotheek, het theater en het gemeentehuis vinden in dit mooie gebouw onderdak. Kijk maar eens rond en ga er zelf ook eens echt naar toe.
Nu de laatste link voor vanavond: http://www.nbvp.nl , tja die ouwe trouwe Plattelandsvrouwen, tegenwoordig heten wij NBvP Vrouwen van Nu en wij zijn nog steeds de grootste vrouwenvereniging in Nederland. Kijk gerust eens rond op de site en zie hoe actief en veelzijdig wij zijn.

Geen opmerkingen: