donderdag 20 maart 2008

Nog even dit:


Heb mijn netvibes pagina aangepast zoals Rob verteld heeft, maar vindt het wel erg veel. Kan ik nu ook weer terug naar mijn oorspronkelijke pagina met niet alle obd blogs? Wie weet raad! Wordt trouwens een beetje tureluurs van het heen en weer gaan naar de weblogs, waarbij ik iedere keer weer mijn eigen blog kwijt ben. Kan iemand mij ook zeggen hoe ik de blogs naast elkaar kan laten bestaan en kan hoppen van de een naar de ander zonder alles weer af te sluiten en opnieuw te moeten intypen?

2 opmerkingen:

diriwout zei

Je kunt in Netvibes, net zo makkelijk feeds toevoegen als verwijderen. Ga op een feed staan en klik op X, je kunt ook een heel tabblad verwijderen. Klik op het pijltje rechts van je tabblad er verschijn t een extra uitklap menu, rechts kun je dan op verwijderen klikken.

Wat betreft je vraag over de blogs naast elkaar, Ik gebruik zelf IE7PRO http://www.ie7pro.com/ daarmee kun je verschillende tabbladen naast elkaar open hebben staan.

Annefred zei

OK, bedankt Diriwout, zal kijken hoever ik kom met het opschonen,want ik wilde niet alle weblogs van de obd kunnen bijhouden, die van onze groep vind ik voorlopig voldoende.