woensdag 26 maart 2008

Flickr

Nou, ik heb gekeken op Flickr en ik weet niet wat ik ervan moet vinden. Het is natuurlijk prachtig dat je zoveel foto's kunt bekijken en misschien ook gebruiken, maar aan de andere kant zou ik toch wel graag mij eigen foto's voor mezelf willen houden en niet iedere keer aan iedereen die ik dan toevallig mee op de foto zet toestemming moeten vragen. Bovendien heb ik er dan het zoveelste account weer bij, ik raak nu al de tel kwijt. Ik zal deze komende week nog wel eens meer proberen, maar of ik het leuk ga vinden? Misschien moet ik het gewoon doen! Je ziet het wel.


Vanmiddag ben ik even in de ZININ bibliotheek geweest. Daar worden momenteel de "kunstwerken", die gemaakt zijn tijdens de workshops op 8 maart (Internationale Vrouwendag) tentoongesteld. Toch wel leuk om al die activiteit nog eens weer te zien. Er lag trouwens een folder bij met wat websites, zoals
http://www.literatuurplein.nl/,
http://www.forum.nl/.
Ga ze maar eens proberen. Er waren daar trouwens ook nog steeds kunstwerken van kinderen te zien nav de Veldtocht.

2 opmerkingen:

Lighthousje zei

hey quiltmuts,
je kan bij Flickr instellen of je je foto's alleen zelf wil zien, of alleen diegene die jij toestemming geeft, of dat het hele world wide web ze mag zien. Maar ja, alles heeft zn voors- en tegens he?!
Ik ben blij dat de sneeuw weer weg is en dat het er naar uit ziet dat t volgende week weer iets warmer gaat worden, eindelijk...ik wil LENTE!!!!!

Annemarie van Essen zei

Ik wil ook wel lente, maar niet die klok weer verzet! :D

Ik ben ook wat aarzelend hoor. Maar flickr is wel weer interessant om je foto's die je toch wilt delen te delen....
of zoiets :D