maandag 17 maart 2008

Maandag 17 maart


Iedereen is druk bezig met zijn eerste drie dingen, erg leuk om iedereen toch ook wel met ongeveer dezelfde problemen te zien worstelen, doet je niet zo dom voelen. Eigenlijk zou ik wel met ding 4 willen beginnen, maar dat doe ik toch maar niet. Eerst nog even verder gaan met ontdekken en zorgen dat ik het echt snap. Met de Creative ZEN ben ik nog niet veel verder, ga ik straks wel eens doen. Maar foto's toevoegen gaat en dat geeft toch altijd weer wat meer te zien dan platte tekst. Dus daar komt er weer een, deze is gemaakt op vrijdag 14 maart op mijn weg terug van het werk, Mr. Ponsteenlaan. Dat vind ik zo'n mooie plek. Je kunt er de seizoenen zo prachtig voorbij zien gaan, nu aan het begin van de lente, ligt er als het ware een groene waas tussen de takken, die eigenlijk nog helemaal kaal zijn. Daarvan wil ik jullie ook laten meegenieten.

4 opmerkingen:

diriwout zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
diriwout zei

Ik heb in het verleden muziek gemaakt met een hoboist die Ponsteen hete, kwam uit Nijverdal of Hellendoorn, vernoemd?

In mijn jongere jaren had ik vakantiewerk aan de Willem de Klerkstraat, ging ik in de pauze altijd naar het binnenmeertje, ligt meen ik ook aan de POnsteenlaan.

17 maart 2008 11:45

reiziger2.0 zei

Wel quiltmuts ik ben trots op je. Ik krijg alleen maar een héééle grote foto op de blog.

Annefred zei

Hoi Diriwout, Meester Ponsteen was een schoolmeester die zo rond 1950 boeken schreef over de geschiedenis van Nijverdal en Hellendoorn. Het kan dus best familie zijn van jouw hoboist, want de familienaam Ponsteen komt nog steeds veel voor hier.