vrijdag 11 april 2008

Ding 10

Toen ik gisteren op 23 dingen.nl keek naar ding 10, was mijn eerste reactie, daar gaan we weer, weer eentje , een account dus, maar ik heb er toch maar één aangemaakt, dit keer bij Del.icio.us. Dat was op zich heel gemakkelijk, vooral nadat ik (heel ouderwets) de Handleiding had uitgeprint. Als ik mijn Del.icio.us wil gaan delen zal ik dat zeer waarschijnlijk in de toekomst met andere quilters gaan doen en op deze manier heb ik meteen een mooie handleiding voor mijn mede Quiltmutsen. Ik vertel wel heel enthousiast over de 23 dingen, maar dan zie ik mensen soms kijken alsof ik echt van een andere planeet kom. En als ik het in mijn enthousiasme wil verduidelijken wordt die blik alleen maar meewariger en dan houd ik maar op. Maar met papier in de hand, kom je door het hele land, ook het quiltland. Heb ook even bij Lighthousje gespiekt voor die mooie titel en als het goed is, staat die van mij ook hierboven.
Ja, gelukt. Heb Lighthousje ook toegevoegd (zeg je dat zo?) aan mijn Del.icio.us pagina. Hoop dat dat ook goed is gegaan. Kortom, dit ding heb ik ook weer gedaan en ik begin er wel de voordelen van in te zien, kan op mijn werk ook wel handig zijn, krijg je er wel heel andere categorien op, en quiltmutsen hebben niets met de VOB en omgekeerd. Misschien moet ik er maar een ander account voor gaan maken, of is dit niet echt logisch? HELP !

3 opmerkingen:

diriwout zei

Volgens mij heb je me met ding 10nu ingehaald!
Toegevoegt aan lijkt me prima verwoord. Wat betreft het andere account, ik neem aan dat je een ander del.icio.us account bedoeld, dat zou ik dus niet doen. Het zou zomaar kunnen zijn dat de nieuwsgierigheid van menig VOBer wordt gewekt naar het quiltmutsen. Worden er misschien wel quiltmuts zieltjes verwekt.

essen2punt0 zei

En verder helpen de tags mensen toch op weg naar de juiste links in jouw Heerlijkheden. :)
Ik denk niet dat ik zou kiezen voor twee accounts.

Ken je trouwens deze quiltzaak?

Overijssel - Plaatsbeschrijvingen 1880-1930 zei

Als je echt een aparte categorie favorieten hebt kun je naast Delicious ook kiezen voor een tweede 'social bookmarking manager' (ja,ja)- bijvoorbeeld Connotea Je kunt dan binnen alle quilt websites weer een indeling maken. Maar zoals Essen al opmerkte, een aparte rubriek binnen Delicious kan ook.