woensdag 1 september 2010

Weer naar het baasje toe.......

Nu is het dus weer voorbij, die "mooie" zomer. Hoewel het weer niet altijd meezat, toch een hele mooie, rustige, ontspannen zomer, met van alles wat: echt weg op vakantie, heerlijk thuis rommelen en opruimen, mooi weer, slecht weer, dingen afmaken en opstarten. Om met dat laatste te beginnen: op 7 september a.s. start er weer een cursus 23 dingen en dit keer ben ik coach! Gaat natuurlijk wel weer de nodige tijd inzitten, maar het lijkt me een echte uitdaging! Bovendien is het ook weer goed voor mijzelf: de "dingen" van web 2.0 die er tijdens mijn eigen cursus nog niet bijzaten zijn toegevoegd en verbeteringen aangebracht. We gaan ervoor!
Dan is er op het quiltfront niet zo heel veel nieuws: de bestaande projecten lopen nog:

  • de quilt voor Ann Ellis, quilten van alle kikkertjes is klaar en nu de randen nog,
  • die voor Fred en Sander: heb hem in de vakantie helemaal aan elkaar gezet en vervolgens weer op sommige stukken uit elkaar gehaald omdat daar toch echt wel sashings tussen moesten komen
  • de quilt voor het Hospice Noetsele: mijn eerste blokje is klaar er moeten er nog zeven volgen. Een paar Quiltmutsen hebben alle blokken al af! Wat een tempo en dan ook nog al die andere projecten, kijk maar weer even bij Hennie,
  • De mandala is ook af: ik vond het precies goed zo! Heb al weer kleurtjes voor een volgende uitgezocht en mijn "zakje" gevuld.
Volgende week donderdag ga ik helpen bij het inrichten van de ATT van het Quiltersgilde in Deventer, met name de quilts van de deelnemers aan de cursus Quilten Speciaal 08. Mijn quilts "De Cirkel is Rond....." en "Het Verhaal.........." mogen daar ook hangen! Ben heel benieuwd hoe dat zal gaan. Dan is er vrijdag de opening en daar ga ik ook weer heen. Wordt een druk weekje!

3 opmerkingen:

Jane in Cumbria zei

Hallo Anki, leuk dat je even op mijn blog kwam kijken. Ik verheug me wel op de quiltmutsen-avond bij Hetty!
Jouw quilt voor Fred en Sander vind ik prachtig. Die kleuren!!!
groetjes
Jane

Wannabook zei

Wat ben je aan veel leuke dingen bezig!
Dat je nog tijd hebt om naar kantoor te gaan...
Succes met je coaching!

Chartreuse Moose zei

Lovely post!