dinsdag 28 september 2010

Affo's (he, he!)


Zo, t is even geleden dat ik geblogd heb, maar ik heb weer wat te laten zien. Heb een paar affo's :  

Boxkleed voor Ann Ellis: met strikjes op de hoeken en gequilte kikkertjes


Zie je het kikkertje?

En dan de blokken voor het Hospice
En dan ben ik druk geweest de laatste tijd: er is weer een cursus 23 dingen gestart, waarvoor ik een nieuw blog gemaakt heb: Annefreds Quiltblog , daarop staan ook de mensen die ik mag begeleiden. Sommigen zijn erg fanatiek, anderen ietsje minder. Maar het gaat vast lukken, want ik weet hoe leuk bloggen kan zijn.
Nu ik het er toch over heb: bloggen is voor mij een manier om te delen, niet om te laten zien hoe hoog mijn productie is. Die is ook niet echt hoog, maar er zijn ook nog andere dingen in het leven dan quilten of bloggen. Zo lag mijn pa vorige week plots in het ziekenhuis en dan staat het leven even in het teken van zorg: voor hem, voor mijn ma, maar ook voor andere familieleden die een hechte band met hem hebben. Gelukkig was het "slechts" een tia, zonder echte restverschijnselen, maar toch ............... hij is 88!
En straks ga ik weer naar de Quiltmutsen-bee, wij hebben er ook een nieuwe blogSTER bij: Annemieke, kijk maar even hiernaast op Granny's quilt . Van hieruit: veel blog- en quiltplezier Annemieke en tot straks!

En last but not least: ik "mag" vanaf nu verder met de quilt voor Fred & Sander!!!!!!!!!!!!!!

Geen opmerkingen: