zaterdag 17 april 2010

Trial to the Nile


Hoe vind je deze muis??? Leuk hé? Dat is de muis van Bart Rietbergen. Gisteravond gaf Bart een lezing bij de MGCC regio Oost over bijzondere rally's, één daarvan was de Trial to the Nile. Een andere is de Carrera Copacabana, die in het najaar op het Zuid Amerikaanse continent gereden wordt. Het gaat hier natuurlijk allemaal om oldtimers en wij kregen een kijkje achter de schermen van deze evenementen, interessant en indrukwekkend. Maar ik vond de muis toch echt wel geweldig.
Had deze week niet zoveel met de driehoekjes, wel weer met de mandala. Deze ben ik pas begonnen en ik had ineens weer zin om door te gaan. Heb een grotere lap genomen en wil de mandala dus ook iets groter gaan maken, kijken wat dat weer wordt. Maar voorlopig is het heerlijk rondjes gaan en steeds weer wat anders bedenken.
Dan eindig ik maar weer met iets vrolijks: een bloemetje voor mezelf. Ik was zo goed bedeeld de afgelopen weken, dat ik dacht: dat houd ik erin en vanmorgen heb ik twee bosjes rozen gekocht en deze gecombineerd met wat er nog uit de andere bossen over was. Lijkt toch best wel leuk!

1 opmerking:

Wannabook zei

Wat ben je toch steeds met leuke dingen bezig, Quiltmuts! Die quilts en die mandala's, en het is ook heel leuke stof voor je weblog!