zaterdag 27 maart 2010

Eureka.............


Het was lente, de zon scheen en ik zag de wereld weer wat vrolijker worden. Dat werkt altijd op mijn kleurgevoel en dat zei mij: stop er geel bij in!!!!!!!!!!!!! Tja, dan doe je dat en dan wordt het zo:

De blokkade is opgeheven en ik kan weer door, er is weer een nieuwe opening. Zo werkt dat: je denkt dat je vastzit, het wil niet verder, je piekert en probeert, maar het lukt niet. Dan laat je het gaan............ los, 'k zie wel waar het schip strand. En dan is daar opeens die opening. Zo is het met de mandala's, maar zo is het met alles. Als je quilt niet wil lukken...........geeft niet, laat maar even hangen, ga maar met wat anders bezig. Als je op je werk een probleem hebt...............leg maar even weg, ga maar wat anders doen en geef het maar even tijd.
Onze UFO's werken ook zo........... poosje laten liggen, weer oppakken, naar kijken, weer wegleggen en op een dag zie je ineens hoe het verder moet. Tja, alles heeft zijn tijd nodig en geef het die tijd nou maar. Daar wordt je gelukkig van.

Geen opmerkingen: