zaterdag 20 september 2014

't Is weer voorbij die mooie zomer.................................

"Het is weer voorbij, die mooie zomer", nou ja, nog een beetje nazomeren vandaag en dan is het echt gebeurd met het mooie weer, zeggen de deskundigen. 

Maar wij handwerksters vinden de winter ook een mooi seizoen, lekker bezig zijn met onze hobby's, binnen waar kou en regen buiten blijven, lichtjes weer aan, met elkaar, allemaal heel gezellig. 

Martha Reinerink en ik gaan weer starten met het Handwerkcafé Hellendoorn. vanaf dinsdag 7 oktober a.s. ben je weer van harte welkom in ons Handwerkcafé in De Gulle Goedzak in Hellendoorn. Elke eerste en derde dinsdag van de maand. We starten om 20.00 uur en gaan door tot 22.00 uur. Dennis zorgt weer voor de koffie en de kosten zijn € 5,00 per keer

Je hoeft je niet van te voren op te geven, je kunt gewoon komen wanneer je tijd en zin hebt. Het Handwerkcafé is voor alle soorten handwerk breien, haken, borduren,quilten, etc. Neem gerust je "ufo's" ("unfinished objects") en probleemgevallen mee, we zullen met je meedenken en proberen een oplossing te vinden. 

Tot ziens op 7 oktober 2014!

Geen opmerkingen: