dinsdag 1 oktober 2013

Feest en voortgang

Vandaag is het precies 12,5 jaar geleden dat ik in dienst trad van de OBD (Overijsselse Bibliotheek Dienst). Dat is gevierd met een bloemetje en een gebakje in klein gezelschap. Wel aardig om dit te vieren omdat het in deze soort mijn enige jubileum is en zal blijven. De 25 jaar maak ik hier niet vol. Alles moet je een keer meegemaakt hebben, dus ook zo'n jubileum. Ik heb mooie bloemetjes gekregen!
Ik heb het nieuwste boek van An Moonen en Petra Prins gekocht "Promenade dans un Jardin Hollandais", waar op de voorkant een quilt met applique en driehoekjes staat. Deze quilt heeft mij geinspireerd om de  hiernaast afgebeelde combinatie te maken : mijn laatste mandala als middenstuk met driehoekjes in de stofjes daarnaast.  Is dus weer een project! Ideeen genoeg, hoop maar dat ik de tijd krijg om e.e.a. te realiseren.


Ben ook begonnen met het doorpitten van de hartjesquilt. Valt niet mee: 70 hartjes waaromheen gequilt moet worden en dan de sashings nog. Maar we houden moed: een wereldreis begint ook met de eerste stap.  

Zo ziet 'ie er dus in zijn geheel uit. Op dit moment heb ik 9 hartjes gequilt. 

3 opmerkingen:

Guusje, zei

Gefeliciteerd met je jubileum en wat is je hartenquilt mooi. Veel plezier met quilten,

Bernardine zei

12,5 jaar bij dezelfde werkgever! Dat heb ik nog niet behaald ;-) Gefeliciteerd!!
En je hartenquilt is prachtig! Stap voor stap kom je er wel. Je hebt tenslotte nog jaren voor de boeg! ;-)

Johanna Faber zei

Gefeliciteerd en wat een mooie bloemen
Je hartjes quilt schitterend
Fijne dag groetjes Joke