maandag 23 september 2013

Familieberichten
Even kijken of ik het nog kan: een berichtje plaatsen. Nou ja, er komen vast nog wel andere tijden, nu even een familie postje: wij hebben er een kleinkind bij. Lucas Brent werd op 26 augustus jl geboren, net als zijn zusje vier weken te vroeg. Hiernaast één van de eerste foto's. Hij heeft met zijn mama 5 dagen in het ziekenhuis gelegen en is nu dus al weer een tijdje thuis. Gaat goed, drinkt goed en heeft ook een helder keelgeluid! Papa en mama hebben de wekker niet nodig! 

Omdat hij dus te vroeg was had ik dit dekentje nog niet af, heb er flink vaart achter gezet en nu kan hij dus in de wagen onder het dekentje liggen. 


Grote Zus Isabel vindt Lucas een hele lieve "Bebe" en heeft er duidelijk plezier in dat ze samen een ritje maken. Heb weer een nieuw verliefdheidje: uiltjes. Afgelopen week deze gemaakt. Had ook nog wel wat aan quiltwerk gedaan, maar dat wil ik inleveren voor Eigen Oogst en dus publiceer ik dat nog niet. 

4 opmerkingen:

Bernardine zei

Een mooie met die vuurtorens! En mooi jongetje en meisje ook. Wat een geluk!
Leuk dat mijn romper goedwerd ontvangen. Het was nog een klein risico met dat Made in Holland ;-)

Willy zei

Fijn dat het zo goed gaat met jullie kleinzoon. Van harte gefeliciteerd. Dat is een heel mooi warm dekentje voor hem. Ik wens jullie veel genietmomenten van dit tweetal. Groetjes,

Miny zei

Je hebt een prachtige kleinzoon!!
Werd je nog weer even flink druk, maar je dekentje is leuk geworden.


Groeten Miny

annemieke zei

Wat een leukerds je kleinkinderen, ja als je te lang wacht!!!!!!! Tot a.s dinsdag.....