zondag 28 oktober 2012

Blogstilte


Wij hebben  een zeer bewogen tijd achter de rug, daar was allereerst deze kleine spruit, die niet langer wilde wachten en 4 weken te vroeg aankondigde dat ze d'r wel zin in had. Dat was even schrikken, maar daarna heeft dat kleine Isabelleke zich met vallen en opstaan heel goed ontwikkeld. 

Daarna kwam er een heel wat minder fijne tijd: mijn vader werd ziek en is na ca. 4 weken ziekbed, thuis in z'n eigen omgeving, met ons om hem heen overleden. Zeer intensieve tijd, maar wij zijn toch wel blij dat wij dat hebben kunnen doen en dat mijn pa als een gelukkig en dankbaar mens is overleden. Hiernaast een stukje van de trouwfoto van mijn pa en ma uit 1947, ja ze zouden december van dit jaar 65 jaar getrouwd zijn geweest! 
Tante Tjits, ca. 1932

En toen stierf ook nog een zus van mijn moeder, ons aller Tante Tjits. Zij was toch wel een bijzonder mens, ooit kleuterleidster, en na het overlijden van haar man Jan tijdens een vakantie in Spanje, werd ze "middenstander" ,met hart en ziel en na op haar 49e nog de daarvoor noodzakelijke diploma's te hebben gehaald. Ik vond dat indertijd heel knap van haar! Ze heeft dat tot haar 73e volgehouden en heeft toen de zaak verkocht. Tante Tjits is 83 jaar geworden. 
Dat waren dus de redenen van de blogstilte van bijna 4 maand. Maar gelukkig gaan er ook dingen goed in het leven, kijk maar even naar onderstaande foto's, Isabel zoals ze lacht en slaapt.

Geen opmerkingen: