maandag 7 november 2011

Boekenleggerquilt

Hij lag er nog: het boekenleggerquiltje Orchidee. Heb hem dit weekend maar even afgemaakt. En krijg dus meteen weer zin om met de volgende te beginnen. 
Gisteren heb ik Kunststof TV bekeken, lukt me niet altijd, maar gisteren was er een gast, Anne van der Zwaag  met haar nieuwste boek "Kleur in Beeld". Zou dat boek erg graag aanschaffen, lijkt me een schat aan informatie te bevatten, maar ja, de financien zijn nog even niet op dat peil Komt nog wel!  
Een paar weken geleden heb ik bij Lohuis-Tijhuis de tussenvulling gekocht en dit weekend bedacht ik dat ik, de driehoekjes quilt best kon oprijgen. De helft is af, en daarna quilten.: met de hand of met de machine? Voor beiden voel ik wat. Ik heb zin in het ontspannend ritme van het handquilten, maar mijn machine wil ik ook wel weer aan het werk zetten. Bovendien heb ik de illusie dat hij dan eerder klaar is. Eerst maar even de andere helft doorrijgen, dan zien we wel weer. 

5 opmerkingen:

Miny zei

Mooi is de boekenlegger geworden.
Ben benieuwd hoe je hem gaat doorquilten.
Tot morgen.

Groeten miny

Annemieke Price-Talen zei

Gave boekenlegger , de paarse kleur met oranje en zwart ,mooiiii.

Gea zei

Je boekenleggerquilt is erg mooi geworden! En dat boek "Kleur in beeld" lijkt me heel interessant!

Zaterdag was ik inderdaad in de buurt... Prachtige omgeving!

Johanna Zweden zei

Enig die boekenlegger.
Ik heb hier eens een Aa van gemaakt, ik heb de bloemen toen der tijd bij Action gekocht, je kan er hele leuke dingen mee doen.
Je quilt is schitterend
Groetjes Joke

risja zei

Ben je er al uit hoe je hem gaat quilten, hij ziet er mooi uit. succes.