donderdag 2 juni 2011

Feest!

Het was een waar feest afgelopen weekend: zon, beetje regen, veel bezoekers (mede bloggers zelfs!) , leuke gesprekken, mooie collega's met hun kunstwerken, een enthousiaste koster, die het heel druk had gehad de afgelopen week, maar die toch vriendelijk, meewerkend en enthousiast bleef. En een heel hard meewerkende DH! Alles heeft mijn weekend tot een topper gemaakt. Als afsluiting met man en kids lekker gegeten bij "De Lantaarn", Lemelerveld, onverwacht en dus gezellig.
Dat ik er nu pas over blog heeft een reden: zoonlief had zeer dringend mijn SD kaart nodig en heeft alle foto's op zijn eigen harde schijf gezet. En hij had het druk, dus geen tijd om alles weer op mijn harde schijf te zetten.

Hiernaast en - onder iets van het werk van Liesbeth Mollink: haar dochter omringd door allerlei doppen, en het " lege " beeld.  
 


Rechts Johanna van Buren, die als openingsact een door een van de breisterren gemaakte stola omkreeg van Herman Kampman.En hiernaast nog twee werken van mijn mede exposant Karin Samsen
Tenslotte wil ik  Gonnie, Annewil, Annejet, Jan, Gerrit en Agnes en al die vrijwilligers, heel erg bedanken voor de mogelijkheden die ze ons  (amateur of professional) hebben geboden om ons werk te laten zien. Geweldig! Ze hebben ont-zet-tend hard gewerkt om dit allemaal tot stand te brengen. Ik hoop dat ze dat volgend jaar ook weer doen en dan ben ik graag weer van de partij!

3 opmerkingen:

Gea zei

Het was echt de moeite waard om naar Hellendoorn te gaan!

Hennie zei

Dat ziet erg leuk uit, ik moest werken en zag jammer genoeg geen kans om langs te komen, volgende keer beter.

Fijn weekend Hennie.

Annemieke Price-Talen zei

De paarse quilt hangt er prachtig bij, Anki. De stola bij Mw van Buren is ook leuk. En zo te lezen heb je je goed vermaakt.

Gr Annemieke.