donderdag 23 juni 2011

Bloemen / haken / filmpjes

Iedere dag op mijn weg naar het werk kom ik langs deze tuin: een geordende "Wilde Tuin". Dit jaar zijn de kleuren uitzonderlijk mooi. Dat zal wel komen door het heel zonnige vroege voorjaar en de laatste tijd weer behoorlijk wat regen. Het is werkelijk een lust voor het oog! 
Gisteren ben ik naar de Hof der Wonderen geweest om samen met Annejet, Jan en Sophia een kleine tekst in te spreken bij een promotie DVD voor Kleurrijk Hellendoorn, dit is de eerste versie, nog zonder onze tekst, zodra de dvd  met tekst klaar is, zet ik hem wel weer op mijn blog. Dit filmpje is zeer de moeite waard om te bekijken, bijna aan het eind zit een stukje over mijn quilts en het Wildbrei project (op ca. 5.40 min.)  

 Ik heb ook een nieuwe camera gekocht: een Panasonic met een heeeeeeleboel mooie mogelijkheden. Dus dacht ik: laat ik die mooie rozen, die Ria en Joop zaterdag voor ons meebrachten, eens van dichtbij bekijken. Zie hier het resultaat en dat voor een amateur (nou ja, de camera doet het eigenlijke werk). Nadat ik de poef gehaakt had, kreeg ik ineens last van een klein haakvirusje en omdat ik van mijn ma en van Janny een heleboel katoen had gekregen (en de nodige haaknaalden) heb ik dit virusje bestreden met als resultaat een hoes voor mijn mobiel en mijn nieuwe camera. Het bloemetje heb ik "leren" haken via een instructie filmpje op YouTube. Dit is geloof ik het eerste deel, de andere delen kun je op YouTube vinden met als trefwoord "bloemen haken". Het haakvirusje is weer verdwenen, toch wel jammer. 


Morgen hebben wij feest: Frederike en Sander gaan trouwen. Ik hoop dat het weer een beetje meezit en dat de zon op de juiste momenten achter de wolken vandaan komt. Maar zon of niet, we maken er een fantastische dag van!

4 opmerkingen:

Miny zei

De camera doet het goed, met foto's van bloemen kun je de kwaliteit goed zien.
Je quilt hadden een mooi plekje.
Morgen een hele mooie dag gewenst!!

Groeten Miny

Frederike zei

Hoi mam!

Wat een mooie site heb je, prachtig hoor! En al die filmpjes en foto's...wat ben je toch een modern mens.
Ben je klaar voor morgen? De kleren klaar en de schoenen ingelopen?
Ik heb er erg veel zin in, hopelijk slaap ik een beetje vannacht.

Tot morgen!

Liefs
Frederike

Gea zei

Leuk om nog even terug te blikken op Kleurrijk Hellendoorn!

Guusje, zei

Gefeliciteerd met het bruidspaar en war een mooie tuin en bloemenfoto's laat je zien. De hoesjes zijn erg leuk geworden.