maandag 23 mei 2011

Een voorproefje Wildbreien voor Kleurrijk HellendoornKleurrijk Hellendoorn gaat komend weekend z'n tweede editie beleven. Iedereen is druk bezig zijn/haar kunst uit te zoeken en a.s. vrijdag zullen wij het grootste gedeelte gaan inrichten. Maar er is een groep medewerkers die de hele winter ont-zet-tend druk is geweest en die alleen nog maar haar bijdragen heeft ingeleverd: de brei-dames van De Blenke. 

Vandaag ben ik begonnen om met de resultaten van al die noeste arbeid de bomen "aan te kleden". De trap moest er ook aan te pas komen, ik ben nl niet zo lang. En de dames waren uitermate benieuwd, sommigen konden al wel hun eigen bijdrage aanwijzen. Maar er is nog veeeeel meer! 

Deze week zullen al die breisels een plek krijgen rondom vijver en terras van de Blenke. Het zullen niet alleen maar bomen zijn, die een jasje krijgen! Maar deze plaatjes zijn alvast een opwarmertje voor a.s. weekend!


Op het terras zullen tijdens Kleurrijk Hellendoorn dichters, vertellers en musici hun kunsten laten horen. Ik denk dat het een erg kleur- en klankrijk geheel wordt. Dus: komt dat zien, horen, meemaken! (Klik even op de folder hiernaast om precies te weten hoe de route loopt, wie er allemaal meedoen, en waar iedereen zit/staat).

4 opmerkingen:

Annemieke Price-Talen zei

Het is zekers een kleurrijk geheel geworden en de dames hadden mooi een bezigheid, hebben ze ook hun steentje bijgedragen, gezellig.

Gr Annemieke.

Inspiratie zei

Wat ziet dat er geweldig uit,ik wens je een geslaagt weekend toe Gr. Warna

Hennie zei

Wat staan die bomen er fleurig bij Anki ! ! !
Groetjes Hennie.

Anoniem zei

Wat lijkt dat grappig die ingepakte bomen.

Veel succes komend weekend!!

Groeten Miny