maandag 25 juni 2012

Nu is het hard werken geblazen

Wat is het leuk om oma en opa te zijn, Je krijgt zomaar leuke kaartjes en iedereen bedenkt wat leuks: wij waren dit weekend met onze MG's op pad en kregen van onze medereizigers zo'n grappig cadeautje voor Isabel, maar dat laat ik nog effies niet zien, mijn dochter leest nl zo nu en dan ook mijn blog. 


Isabel kwam dus veel te vroeg en vorige week was ik nog druk met oma (mijn eigen moeder), werk en voorbereidingen voor het MG weekend zodat ik nog niet echt achter de naamachien kon, maar nu is het dus hard werken geblazen: het boxkleed moet af, wil dat kleine meisje straks lekker zacht in de box liggen.  Tja, al ben je dan oma, je kunt het nog niet echt kalm aan doen. Maar dit is echt allemaal "liefdewerk".


En om helemaal tot rust te komen heb ik besloten dat ik al mijn restjes "wol" in een grote Granny Square ga verwerken, hierbij dus het begin. Ik weet niet hoe groot het wordt, maar dat zien jullie vanzelf wel. 5 opmerkingen:

Miny zei

Ha ha je weet toch wel een kleinkind houdt je altijd bezig, succes!

Groeten Miny

annemieke zei

Leuk al die kaartjes en geniet maar.

23puzzle zei

Hé muts, een beetje mopperen over druk zijn. Ik zie je elke dag wel stralen hoor !! Ga hier vooral zoveel mogelijk van genieten want voor je het weet is zij ook een puber met een baantje (haha). Tot woensdag !! 23 puzzle (poging 2, ik ben een beetje roestig geworden, tijd voor een opfris 23 ?

Ángela zei

Hello Annefred, thanks for your nice comment in my blog and follower me. You have reason of which there aren´t borders for the art and the artists. You have a very nice blog. I´ll be follower you. Hugs.

Guusje, zei

Wat leuk dat je zelf ook van die leuke kaarten hebt gekregen, wat een prachtig boxkleed en ja die moet nu af kan me voorstellen. Leuk zo'n deken.